Ratkaisukeskeistä valmennusta ja opetusta Helsingissä

Kysy lisää
Mielenlento perhonen

Mielenlento on ratkaisukeskeisin menetelmin työskentelevä valmentajasi matkalla kohti tasapainoista elämää ja omia päämääriäsi. Valmennuksen lisäksi tarjoan opetusta koulutyön tueksi. Mielenlento sijaitsee Helsingissä Lauttasaaressa. Valmennuksen ja opetuksen toteutuspaikka sovitaan kuitenkin aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa. Kaikki palveluni on mahdollista toteuttaa myös etänä.

Monipuolista tukea arkeen

Ratkaisukeskeinen valmennus

 • Kenelle tahansa elämäänsä muutosta kaipaavalle. Päämääränä voi olla parempi arjen hyvinvointi, tehokkaampi ajanhallinta, arjessa jaksaminen, kokonaisvaltainen hyvinvointi, rajojen asettaminen omassa elämässä, motivoituminen tai omien arvojen kirkastaminen.

Yksityisopetus

 • Tarpeen mukaan suunniteltua opetusta esimerkiksi oman koulutyön tueksi.

Koira-avusteinen toiminta

 • Australianlabradoodle Taika työskentelee Mielenlennossa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti terapiakoirana, valmennuskoirana, lukukoirana tai ihan vaan halittavana.

Kysy lisää

Hinnasto

 • Ratkaisukeskeinen valmennus, 60 min

  100 €

 • Valmennuspaketti, 4 x 60 min

  360 €

 • Omaan elämään -valmennus, 90 min

  140 €

 • Yksityisopetus, 45 min

  80 €

 • Yksityisopetus, 60 min

  100 €

 • Opetus-/valmennuspaketti, 10 x 60 min

  900 €

 • Konsultointi esim. koulunkäynnin haasteisiin liittyen, 30 min

  50 €

 • Koira-avusteinen toiminta

  Hinta määräytyy tilauksen mukaan

Ryhmävalmennuksia ja -opetuksia toteutetaan tarpeen mukaan.


HUOM! Matikkaa ysiluokkalaisille -ryhmä aloittaa tammikuussa! Kysy lisää ja varaa paikkasi!

Palvelupaketit

Ennen tapaamistamme on hyvä keskustella puhelimitse toiveistasi valmennukselle. Se auttaa minua rakentamaan valmennustapaamisemme mahdollisimman mukavaksi juuri sinulle.


Valmennus on mahdollista toteuttaa kasvotusten tapaamalla toimitiloissani Otavantiellä Helsingin Lauttasaaressa, tai etänä. Sovimme yhdessä juuri sinun valmennukseesi sopivat tavat ja toteutuspaikat. Opetustunnit on mahdollista toteuttaa yhdessä sopimassamme ympäristössä, niin halutessasi vaikka kotonasi.


Tarvitsetko toisinaan kaunista ja rauhallista tilaa asiakkaiden tapaamiseen tai omaan työskentelyysi? Vuokraan toimitilaani erilaisiin tapahtumiin ja tällä hetkellä myös työskentelytilaksi mahdollisuuksien mukaan tuntivuokralla tai tarpeen mukaan.

Kysy lisää

Tukea ja apua koulutyöhön

Ensisijaisesti saat kaiken opetuksesi omasta koulustasi. Valmennuksen yhteydessä kannustan tarpeen mukaan hakeutumaan tukiopetukseen pääsääntöisesti omalle koulullesi. Joissain tilanteissa saatat kaivata lisää tukea koulunkäyntiisi oman koulun ulkopuolelta myös opetuksen muodossa. Tällöin voin tarjota opetusta tukiopetuksen omaisesti. Se voi tarkoittaa esimerkiksi tukemista tilanteessa, jossa tehtäviä on kasaantunut paljon vaikkapa poissaoloista johtuen. Tukiopetus vahvistaa oloasi oppiaineen hallinasta, jolloin myös palaaminen oppitunneille ja muun ryhmän mukaan helpottuu. Erityisopettajana, sekä matematiikan ja kuvataiteen aineopettajana minulla on laaja valikoima työkaluja vaikuttaa monenlaiseen oppimisen haasteeseen.

Mitä ratkaisukeskeinen valmennus tarkemmin sitten on?

Ratkaisukeskeinen valmennus on työtapa, joka soveltuu arjen hyvinvoinnin ja sujuvuuden vahvistamiseen. Tarjoan valmennusta ihan jokaiselle omaan elämäänsä muutosta tai arvojen päivitystä kaipaavalle. Lisäksi olen erikoistunut toimimaan nuorten kanssa. Nuorten valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa, jolla pyritään puuttumaan esimerkiksi koulunkäynnin, ystävyyssuhteiden tai elämänhallinnan pulmiin hyvissä ajoin.


Voit tulla valmennukseen, vaikka et vielä tietäisikään, mikä elämäsi osa-alue kaipaa kohennusta. Silloin pyrimme yhdessä selkeyttämään tilannetta monenlaisin eri menetelmin, kuten piirtämällä, kirjoittamalla tai tekemällä erilaisia mielikuvaharjoituksia.


Ratkaisukeskeiseen valmennukseen saat tulla omana itsenäsi, ja tapaamiset ovat aina täysin luottamuksellisia. Jokaisen valmennuksen kulku on yksilöllinen ja etenee omien tavoitteidesi suuntaisesti ja niitä kunnioittaen – vain sinä olet oman elämäsi asiantuntija. Valmentajana tehtäväni tässä ajattelu- ja työskentelytavassa on kysyä eteenpäin vieviä kysymyksiä ja antaa sinun puhua. Valmentajana toimin ennen kaikkea ohjaajana omien sisäisten voimavarojesi löytämisessä ja valjastamisessa. Kuuntelen ja rohkaisen. 


Valmennuksen aikana autan sinua luomaan konkreettisen toimintasuunnitelman, joka toimii tienviittana matkalla kohti päämäärää ja tavoitteidesi täyttämistä. Tarjoamani valmennus ei kuitenkaan ole sama asia kuin terapia. Pitkittyneissä tai vahvempaa psyykkistä tukea vaativissa tilanteissa on suositeltavaa kääntyä terveydenhuollon puoleen.

Tutustu valmentajaasi Anuun

Mielenlento palvelee yksilökeskeisesti

Mielenlento tarjoaa valmennusta ja opetusta elämänhallinnan, motivaation ja
arjen hyvinvoinnin löytämiseksi sekä koulunkäynnin tukemiseksi. Mielenlennossa keskitytään rakentamaan tulevaisuutta, johon ammennetaan voimavarat omasta elinvoimaisesta itsestämme.

 

Mielenlento tarjoaa yksilöllisesti räätälöityä ratkaisukeskeistä valmennusta sekä opetusta erityisesti nuorten tarpeisiin. Valmennuksen keinoin perehdytään nuoren elämäntilanteeseen ja siinä vaikuttaviin haasteisiin, jotka voivat liittyä koulumaailmaan, sosiaalisiin taitoihin tai kokonaisvaltaisesti oman elämänhallintaan. Olipa valmennettavana nuori tai aikuinen, Mielenlennossa katse käännetään ongelmien sijaan kohti sujuvampaa arkea ja omannäköistä elämää. Tavoitteena on löytää ajatus- ja toimintamalleja, jotka johtavat tavoitteellisen toiminnan kautta itselle tärkeiden päämäärien saavuttamiseen.

 

Mielenlento tarjoaa tarpeen mukaan tukea koulunkäyntiin oman koulun opetuksen lisäksi annettavilla yksityisopetustuokioilla joko ratkaisukeskeiseen valmennukseen yhdistettynä tai sellaisenaan.

 

Mielenlento sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, mutta yritys tarjoaa palveluitaan myös luokse tulevina sekä etänä.

Lue lisää

Kysyttävää? Annan mielelläni lisätietoa!

Opetusta koulutyön tueksi tarjoaa Mielenlento Helsingistä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaavat palvelut.

Yhteydenotto